Fly Drive Italie Puglia

Fly Drive Italie Puglia
Fly Drive Italië Puglia

Boek uw Fly Drive Puglia en ontdek het meest authentieke stukje van Italië.
Ontdek in uw eigen tempo het zuiden van Italië tijdens onze Fly Drive Vakanties naar Puglia. Puglia ofwel Apulië de hak van de laars, is een lieflijke regio met een immens karakter. U vindt hier een schat aan architectonische bezienswaardigheden, een glorieus landschap en een mooie kust.

Eén van de meest verrassende indrukken van Puglia zijn toch wel de contrasterende kleuren van azuur en wit, versterkt door het groen van olijven en wijnstokken. Typische bezienswaardigheden in Puglia zijn de trulli, de laaggelegen witgekalkte huizen met bijenkorfachtige conische grijze daken, platte velden met graan, olijven en wijnstokken en hier en daar Middeleeuwse kastelen of prachtige Byzantijns beïnvloede Normandische kerken en kathedralen.

Rode pepers drogen op de smeedijzeren balkons van witgekalkte huizen in de dorpen, terwijl allerlei heerlijk geurende kruiden wild groeien in de velden. De kustlijn van Puglia staat bekend om zijn lange zandstranden en de schoonheid van het heuvelachtige schiereiland Gargano met baaien die schuilen onder dramatische kliffen - een prachtige locatie voor uw vakantie.

Gedurende veel van onze Puglia Fly Drive reizen maakt u tevens een stop bij Matera in de regio Basilicata. Eens een grot-nederzetting uit armoede, is dit stadje nu uitgeroepen als UNESCO-werelderfgoed, voor een van de meest perfect bewaard gebleven nederzettingen van grotwoningen in Europa. Een absolute aanrader voor een bezoek.

Bij FlyDrivePuglia.nl boekt u een voordelige Fly Drive naar Puglia, met verblijf in uitstekende accommodatie's. Uw huurauto is all-in verzekerd (0 eigen risico), dus u kunt zorgeloos op reis. 

Maak geheel vrijblijvend een optie boeking, waarna u van ons een uitgebreid reisoverzicht ontvangt, waarin u de vluchtgegevens, autohuurvoorwaarden en een beschrijving van de mooie verblijven gedurende uw reis naar Puglia ontvangt. 

Onze Fly Drive Puglia programma's:

 Fly Drive Authentiek Puglia Italië.
 Fly Drive Italië Op Maat.
 Individuele Italië Rondreizen.
 Ruim Aanbod Rondreizen naar Italië.
 De Fly Drive Italië Specialist.

Fly Drive Puglia en Basilicata 8 dagen Het Ongerepte Zuiden

Fly Drive Campania Puglia en Basilicata 12 dagen - De Schatten van Italie

Fly Drive 15 dagen Puglia Compleet

Fly Drive Puglia en Basilicata Het Ongerepte Zuiden
***

Fly Drive Puglia Italie - Rondreizen Italie - Fly Drive Puglia
8 dagen
Puglia ligt in de hak van de laars en is Italiaanser dan Italiaans. Deze regio beschikt over bijna 800 km kustlijn, omgeven door de Adriatische Zee aan de ene kant en de ...
 • Retourvluchten naar Bari v.v.
 • Luchthavenbelasting
 • 7 overnachtingen in 3-sterren hotels 
 • Verzorging o.b.v. logies en ontbijt
 • All-in Huurauto, categorie small


Fly Drive Campania Puglia en Basilicata De Schatten van Italie
***

Fly Drive Puglia Italie - Rondreizen Italie - Fly Drive Puglia
12 dagen
Zuid-Italië is een steeds meer geliefd gebied dat door toeristen langzaam maar zeker ontdekt wordt. Deze reis bestrijkt een drietal streken, te weten Campania, Basilicat...
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • 11 overnachtingen in zeer goed gewaardeerd 3- of 4-sterren hotels
 • Verzorging o.b.v. logies en ontbijt
 • All-in Huurauto, categorie small


Fly Drive Puglia Compleet
***

Fly Drive Puglia Italie - Rondreizen Italie - Fly Drive Puglia
15 dagen
Een prachtige reis om de hak van de Italiaanse laars te ontdekken. Typische bouwwerken als de 'Trulli' in Alberobello en de in rotsen uitgehouwen wijk 'Sassi' in Matera w...
 • Retourvluchten naar Bari v.v.
 • Luchthavenbelasting
 • 14 overnachtingen in 3-sterren hotels
 • Verzorging o.b.v. logies en ontbijt
 • All-in Huurauto, categorie small