Blog
Puglia Blog21-01-2020

Puglia, ook bekend als Apulia, ligt in het zuiden van Italie. Het is de hiel van de laars van Italie. De regio is niet een van de traditionele toeristische bestemmingen van Italie, maar wordt steeds populairder naarmate reizigers de gevarieerde charmes van het gebied ontdekken zoals, de barokke steden, witgewassen trullo-huizen, olijfbomen en boomgaarden, blauwe zee en stranden, veel zon en uitstekende keuken. Druk op de knop ontdek meer voor een mooi video over Puglia.Italiaanse Gastvrijheid: Een Warm Onthaal20-09-2023

De Italianen staan bekend om hun gastvrijheid en warme onthaal. Ze verwelkomen bezoekers met open armen en delen graag hun liefde voor hun land en cultuur. Of je nu een lokale markt bezoekt, een café binnenstapt voor een espresso of een praatje maakt met de eigenaar van een familieristorante, overal zul je de hartelijke ontvangst van de Italianen ervaren.

Ze zullen je graag adviseren over de beste gerechten om te proberen, je vertellen over lokale tradities en je zelfs leren hoe je een perfecte pasta maakt. Het is deze menselijke interactie die je reis naar Italië nog specialer maakt en je een dieper inzicht geeft in de rijke cultuur en tradities van het land.